Rotterdam, Visual Shapers

Usługi komputerowe

Visual Shapers 
adres: Nieuwe Wetering 170, 3194 TB Hoogvliet Rotterdam, Zuid-Holland, Holandia / Nederland.
open:

info [NED]: Visual Shapers levert, integreert en ontwerpt web-based oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Onze oplossingen voldoen voor websites, intranets, e-mail en internet applicaties.
Ik ben een freelance Drupal specialist en Wordpress PHP backend ontwikkelaar. Ik kan me echter ook me prima redden in het maken van frontend code als HTML(5) / CSS(3) en Javascript (o.a. jQuery en AngularJS). Het omzetten van een bestaand grafisch ontwerp in een frontend theme of template valt daar ook onder. Visual Shapers is mijn bedrijf en ik ben dus een pure ZZP'er. Al sinds 2002 ben in ingeschreven bij KvK, maar pas sinds 2007 ben ik echt zelfstandig en doe opdrachten. Mijn eerste opdracht was een Drupal opdracht. Dat was het ontwikkelen van extra functionaliteiten voor een intranet van Nuplex. Ik kan me herinneren dat ik onder andere met formules van viscositeit bezig was. Op zich heeft dat niets te maken met software engineering, maar ik vond het erg leuk om iets nieuws te leren. Programmeren en ontwikkelen is mijn passie. Drupal speelt daar een grote rol in, omdat het een zeer compleet, robuust en secure open source content management systeem is. Maar ik laat me niet afschrikken door nieuwe technieken en technologieën. Ik ben zeer leergierig en pak dingen snel op. Denkt u dat ik een geschikte kanditaat ben bij het helpen bij de bouw van uw website, neem dan contact met mij op.

info [POL]: Visual Shapers oferuje, itegruje i projektuje internetowe rozwiązania dla małych i średnich firm. Nasze rozwiązania zawierają budowę stron internetowych oraz programów do intranetów.

info [ENG]: We are a website design and content management system developement company that is located in The Netherlands, Rotterdam. We are in development of a product called Visual Content Constructor that is a content management system.

tel: Marek Lyczba +31-6-2367-5334
fax:
e-mail: 
internet: www.visualshapers.com

KvK-nummer: 24338577.


26.04.2007 Niedziela.NL, ostatnia zmiana 14.10.2015


Najnowsze ogłoszenia wyróżnione

Linki