Zuid-Holland, Den Haag - lekarz - Pani H Kulozik-Suwaj

Lekarze / Stomatolodzy

Pani H Kulozik-Suwaj, lekarz domowy
adres: Praktijk T.A. Redelijkheid, Norenburg 131, 2591AK Den Haag, Zuid-Holland, Nederland / Holandia.
open: poniedziałki, środy i czwartki

info [NED]: Op werkdagen is er altijd iemand aanwezig in de praktijk. Als u het nummer van de praktijk belt, krijgt u altijd de assistente aan de telefoon. Zij helpt u verder of verbindt u door met de huisarts. Voor het maken van afspraken en het aanvragen van recepten zijn vaste tijden waarop u kunt bellen. De telefoonlijnen worden veel gebruikt en kunnen dus wel eens bezet zijn. U helpt de assistente door het gesprek kort en duidelijk te houden.

De assistente maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen en herhalingsrecepten.
Als u belt om een afspraak te maken en het spreekuur zit vol, dan zal de assistente u vragen naar de aard van uw klacht. Als het echt dringend is, zal zij proberen toch nog dezelfde dag een afspraak voor u te maken. De assistente heeft genoeg ervaring en instructies van de arts om het spoedeisende karakter van uw vraag in te schatten.

Voor eenvoudige verrichtingen kunt u een afspraak bij de assistente maken. Hiervoor kunt u in principe elke middag terecht Eenvoudige verrichtingen zijn bijvoorbeeld het verbinden van wonden, injecties, uitspuiten van oren en het verwijderen van hechtingen. Vrouwen kunnen nog wel eens last hebben van blaasontsteking. Als u pijn hebt bij het plassen of heel vaak moet plassen, dan is het verstandig om uw urine te laten onderzoeken. Geef uw urine voor 11 uur 's ochtends af bij de assistente en u kunt meestal aan het eind van de middag al bellen voor de uitslag. Zet wel duidelijk uw naam en geboortedatum op het potje.

De griepvaccinaties worden altijd de eerstre 2 weken van november gegeven op werkdagen van 16.00-17.00 uur (zonder afspraak).

info [POL]: Lekarz domowy.

info [ENG]: GP (General Practitioner).

tel: +31-70-383-6744 (rejestracja w godz 8.00-11.00)
fax:
e-mail:
internet: http://drtaredelijkheid.huisartsen.nl 

 

Najnowsze Ogłoszenia Wyróżnione


reklama a
Linki