NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Panicelinka
Wto Mar 26, 2019 5:34 pm
INTERNET ZIGGO
Autor Wiadomość
nikala 
Nieśmiały użytkownik
:)

Dołączyła: 09 Paź 2009
Posty: 83
Skąd: Oss
  Wysłany: Śro Lis 04, 2009 9:29 pm   INTERNET ZIGGO

:039: ZAMÓWIŁAM Z ZIGGO INTERNET TELEFON I TELEWIZJE ( TAKI PAKIET ) PRZYSZŁO MI DO DOMU NAJPIERW KODY A DZISIAJ PACZKA ... DOWIEDZIALAM SIE ŻE JAK PRZYJDZIE PACZKA PO PODŁONCZENIU WSZYSTKIEGO MUSZE ZAINSTALOWAĆ NETA JAK BEDE TO ROBIC .... WŁOŻ PŁYTE TO BEDE MUSIAŁA WPISAĆ TE KODY KTORE WCZESNIEJ DOSTALAM. NO ALE JAK CHCIAŁAM TAK ZROBIC NIC MI DO WPAISANIA NIE WYSKOCZYŁO ... NIBY INTERNET JEST PODŁONCZONY ALE NIE CHODZI ....NIE PRZESZUKUJE STRON NIC ZERO... A TELEWIZJE TEŻ ZAINSTALOWAŁAM I NIC ... ZNALAZŁO MNUSTWO PROGRAMÓW ... ALE TYLKO JEDEN ODBIERA ... A RESZTA NIE PISZE TYLKO ( E19 PREVIEW PERIODE VERLOPEN ) SŁABO ZNAM JĘZYK H.
CZY MOŻE MIEĆ ZWIĄZEK TO ŻE OD JUTRA ZACZYNA MI SIĘ OKRES ROZLICZENIOWY ... JAK MAM TERAZ I CO ZROBIĆ ŻEBY TO DZIAŁAŁO JAK POWINNO... A TEL. NIEWIEM BO APARATU JESZCE NIE KUPIŁAM PODEJRZEWAM ŻE TEŻ NIE DZIAŁAŁO BY ....
_________________
... każdy dzień jest darem ....
 
 
 
nuska.nl 
Gaduła


Pomogła: 3 razy
Wiek: 43
Dołączyła: 06 Mar 2009
Posty: 119
Skąd: Kraków/Haga
Wysłany: Śro Lis 04, 2009 9:36 pm   

Wpisz jako strone stratową www.ziggo.nl, zresetuj kompa, powinno sie otowrzyc pole do wpisania tego kodu
 
 
lusia0101 
Gaduła nad gadułami :-)
UWAGA! Dyslektyk!


Pomogła: 6 razy
Wiek: 39
Dołączyła: 17 Lut 2009
Posty: 500
Skąd: Drenthe
Wysłany: Śro Lis 04, 2009 9:41 pm   

telewizja - bo jesli masz pakiet podstawowy to nie wszystkie kanaly bedzie ci odbieralo. taki powinien byc folder co jest w podstawowym (basis pakket) byc. ja sobie ustawilam jak juz wszystko zainstalowalam w ULUBIONYCH tylko te programy co uzywam.
_________________
Pomagam w miare mozliwosci :)
 
 
 
Gochna H 
MODERATOR


Pomogła: 207 razy
Dołączyła: 24 Gru 2006
Posty: 8362
Wysłany: Śro Lis 04, 2009 11:10 pm   

nikala,

nie pisz postow z wlaczonym capslockiem
_________________
http://www.siepomaga.pl/s/klikaj

( ͡° ͜ʖ ͡°).
 
 
nikala 
Nieśmiały użytkownik
:)

Dołączyła: 09 Paź 2009
Posty: 83
Skąd: Oss
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 9:35 am   

niestety nie pomogło wpisanie ziggo jako strony głównej i zresetowanie komputera :( A co do telewizji fakt rozumiem ze nie ma sie wszystkic kanałów ... no ale bez przesady .... ja mam tylko jeden ... to przesada ... a na broszurce ... wypisane są jakie w moim pakiecie powinny być ... fakt znalazło je ale nie odbierają ... :088:
_________________
... każdy dzień jest darem ....
 
 
 
LeGolasik 
Gaduła nad gadułami :-)
LeGolasik


Pomógł: 13 razy
Wiek: 33
Dołączył: 31 Mar 2009
Posty: 650
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 10:35 am   

moze ci jeszcze sygnału nie puścicli??
bo ja miałem tylko modem podlaczony do komputera i nic wiecej zadnych plyt ani nic...
_________________
Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę

Kurt Cobain
 
 
nikala 
Nieśmiały użytkownik
:)

Dołączyła: 09 Paź 2009
Posty: 83
Skąd: Oss
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 10:39 am   

no tak być moze ale okres rozliczenoiwy rozpoczyna mi się właśnie dzisiaj ...
_________________
... każdy dzień jest darem ....
 
 
 
mamqa 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomogła: 10 razy
Dołączyła: 11 Cze 2009
Posty: 592
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 10:42 am   

Tak się zastanawiam czemu oni Ci to tylko przysłali? U mnie był pan który wszystko nam podłączył, i tak jak pisał LeGolasik bez żadnych płyt... z tym że my braliśmy pakiet na telefon, internet i tv....

a przy okazji może ktoś wie jak załatwić (ile kosztuje i gdzie kupić) drugą kartę do odbioru tv? bo akurat digital tuner to nie problem, da się wszędzie kupić... ale kartę mamy tylko jedną a telewizory dwa (będą)...
Ostatnio zmieniony przez mamqa Czw Lis 05, 2009 10:44 am, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
smerfetka25 
Poczatkujacy

Dołączyła: 04 Sie 2009
Posty: 20
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 12:11 pm   

mialam podobna sytuacje nic nie wskurasz musisz sama do nich zadzwonic oni ci powiedzem dalej co roic troszke to bedzie trwalo jak ja dzwonilam po ok polgodz wszystko bylo ok musza cie wdrazyc do systemu...
 
 
nikala 
Nieśmiały użytkownik
:)

Dołączyła: 09 Paź 2009
Posty: 83
Skąd: Oss
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 1:01 pm   

Mamqa dostałam tak i niewiem czemu ... i ja też zamawiałam cały pakiet z telefonem i telewizją i internetem ... a czemu pana do instalacji nie dostalam ... no cuż ... wszystkie wejscia ... mam juz wmontowane ... wiec nie powinno byc problemu .. a pozatym za Pana się płaci dodatkowo i za tym Panem trzeba dłużej czekać ... Więc wybór był prosty...
Widocznie tak jak Smerfetka 25 tez muszę zadzwonić.. może to coś pomoże!
_________________
... każdy dzień jest darem ....
 
 
 
LeGolasik 
Gaduła nad gadułami :-)
LeGolasik


Pomógł: 13 razy
Wiek: 33
Dołączył: 31 Mar 2009
Posty: 650
Wysłany: Czw Lis 05, 2009 5:16 pm   

A zamiennik sygnału masz podłączony?
_________________
Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę

Kurt Cobain
 
 
nikala 
Nieśmiały użytkownik
:)

Dołączyła: 09 Paź 2009
Posty: 83
Skąd: Oss
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 10:39 am   

już wszystko działa .... było dobrze podłonczone wszystko ... co było banalnie proste ... poprosiłam znajomego ... zna dobrze język ... wiedział w co wejść i wpisać te kody ... internet moment się załonczył .... i ajk na ten pakiet ... jest bardzo szypki ... telefon równiż moment ... i działa ... karte telewizyjna trzeba było tylko uaktywnić ... i 5 min. i już są wszystkie programy .... świetnie....
Dziękuję za odp. pozdrawiam serdecznie :)
_________________
... każdy dzień jest darem ....
 
 
 
Mariusz_Poz 
Poczatkujacy

Wiek: 38
Dołączył: 04 Wrz 2009
Posty: 26
Wysłany: Pią Gru 25, 2009 6:58 pm   

Mogę prosić o jakieś wyjaśnienie odnośnie tego internetu czy trzeba mieć tutaj stałe zameldowanie i/lub konto w banku holenderskim? Jestem pracownikiem tymczasowym ale wiem, że zamieszkam w NL na dłużej, jak nie w tej agencji to w innej na pewno się uda. Także podpisanie jakiejkolwiek umowy nie jest dla mnie problemem jeśli nie muszę spełniać żadnego z wyżej wymienionych warunków. I nie szukam takiego zestawu który mi przyślą do domu po X tygodniach bo to za długo trwa.
 
 
 
Coccolinco 
Super gaduła

Dołączył: 28 Mar 2007
Posty: 292
Skąd: skontowni
Wysłany: Sob Gru 26, 2009 6:36 pm   

Mariusz_Poz

zazwyczaj wymagają konto w banku i paszport :)
 
 
EdysiaK 
Gaduła nad gadułami :-)


Pomogła: 10 razy
Dołączyła: 24 Lip 2009
Posty: 565
Wysłany: Sob Gru 26, 2009 8:23 pm   

Coccolinco napisał/a:
zazwyczaj wymagają konto w banku i paszport

lub dowód :)
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group