Galeria - Art Galery Emilia

Kultura

Art Galery Emilia
adres: Voorstraat 24, 3231BJ Brielle, Nederland / Holandia.
open:

info [NED]: Artgallery Emilia is een winkel in moderne en traditionele kunst. We zitten in de hoofdstraat van het door veel toeristen bezochte vestingstadje Brielle. Een groot gedeelte van de kunst is afkomstig uit Polen. Regelmatig (zo eens in de twee maanden) is er een nieuw aanbod aan kunst.
De Poolse kunstenaars waarvan we werken in de winkel hebben exposeren hun kunst zowel in binnen- als buitenland en zijn in Polen reeds bekend. We hebben een gevarieerd aanbod aan kunst in onze gallery dat van hoge kwaliteit is, terwijl de prijzen zeer gunstig zijn.
Met onze winkel willen we de kunst dichter bij de mensen brengen. Daarom zijn we de gehele week geopend van maandag tot en met zaterdag van half twaalf tot vijf uur. In de zomer willen we op de laatste vrijdagavond van de maand open zijn tot negen uur. Brielle is een prachtig stadje. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen in de buurt van de Voorstraat. U bent van harte welkom.

info [POL]:

info [ENG]:

tel: +31-18-147-4843.
fax:
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
internet: www.artgalleryemilia.nl

KvK-nummer: 24349534.

Najnowsze Ogłoszenia Wyróżnione


reklama a
Linki