Zuid-Holland, Rotterdam - Oranjegroep Holding B.V.

Biura pośrednictwa pracy / Au-Pair

Oranjegroep Holding B.V.
adres: Oranjegroep Holding B.V., Van Vollenhovenstraat 10, 3016 BH Rotterdam, Zuid-Holland, Holandia / Nederland
adres (korespondencyjny): Oranjegroep Holding B.V., Postbus 21080, 3001 AB Rotterdam, Zuid-Holland, Holandia / Nederland
open:

info[NED]: Flexibel bouw- en technisch personeel. De Oranjegroep bestaat sinds 1999. Wij ondersteunen u als ondernemer of manager bij het inlenen van vakmensen voor de bouw, en het inhuren van technisch personeel. Wij zijn één van de grootste technische detacheerders in Nederland. Daarnaast zijn wij met uitzendvergunning actief in België. Iedere dag werken wij met ruim 600 collega’s bij verschillende bedrijven.
Vraag en aanbod. In de huidige arbeidsmarkt zijn de verhoudingen tussen vraag en aanbod niet altijd gunstig. Hierdoor is het vinden van de juiste persoon voor uw werkzaamheden soms ingewikkeld. Wij helpen u graag daarbij.
Vakkundig en betrouwbaar personeel. Hoe komt u aan vakkundig en betrouwbaar personeel? Wij bieden u de volgende oplossingen: Detachering; Werving & selectie; Uitzenden.
We werken oplossingsgericht en denken graag samen met u over: projectplanning, kostenbesparingen, werving, groeidoelstellingen, personeel en planning.
Voordelen. Waarom kiest u voor de Oranjegroep? Wij hebben de afgelopen tien jaar een grote database opgebouwd. Zo krijgen we een goed beeld van de capaciteiten en mentaliteit van werknemers. Daarnaast hebben we een gedegen kennis van marktconforme prijzen, hierdoor betaalt u nooit teveel.
Wij gebruiken zowel online als offline wervingskanalen en leveren u de juiste mensen op de juiste plek. U vindt bij ons werknemers voor alle fases van het bouwproces.
Uitvoerend of leidinggevend
U kunt bij ons terecht voor medewerkers op zowel uitvoerend als leidinggevend gebied. Voor elke discipline en vakgebied vinden wij de juiste mensen voor u.
Oranjegroep: uw partner voor flexibel bouw- en technisch personeel

info[POL]:

info[ENG]:

tel: +31-10-412-3399
fax: +31-10-412-1504
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
internet: www.oranjegroep.nl (Na stronie brak numeru KvK - grozi karą 16 tys. euro. Również podana inna nazwa firmy niż ta zarejestrowana w Izbie Handlowej KvK.NL)

KvK-nummer: 27182840.



23-05-2014 Niedziela.NL // aktualizowane 29.09.2020

(kmb)


Najnowsze Ogłoszenia Wyróżnione


reklama a
Linki