Zuid-Holland, Poeldijk - Efficiënt@work B.V.

Biura pośrednictwa pracy / Au-Pair

Efficiënt@work B.V.
adres: Jupiter 29, 2685LV Poeldijk, Zuid-Holland, Holandia / Nederland
open:

info[NED]: Efficient at Work is de uitzendorganisatie van de Echte Werkers, een Westlands bedrijfgespecialiseerd in het werven en plaatsen van Oost Europese, meest Poolse medewerkers. Dagelijks zijn vele Echte Werkers van Efficient at Work actief op bedrijven bij topondernemers in de Nederlandse tuinbouwsector en de verpakkingsindustrie.
De Echte Werkers van Efficient at Work worden via een unieke werving- en selectie- methode geselecteerd, speciaal op de omstandigheden binnen uw bedrijf. Ook kijkt Efficient at Work naar de juiste samenstelling van het team Echte Werkers op uw bedrijf. Op deze wijze kan Efficient at Work garanderen dat op elk bedrijf optimale arbeidsprestaties gerealiseerd worden en waar nodig flexibel bij te kunnen schakelen want mensen zijn nu eenmaal geen machines.
Bij het inwerken van nieuwe medewerkers zijn altijd ervaren mensen aanwezig die volop ervaring hebben met het klaren van uw klus. De Echte Werkers van Efficient at Work hebben bovendien een extreem laag ziekteverzuim. Als uitzendorganisatie heeft Efficient at Work tevens de nieuwe maatstaven voor MVO hoog in het vaandel staan.

info[POL]:

info[ENG]:

tel: +31-17-428-9000 (biuro), +31-6-4627-1861 (Anna Jonczyk)
fax: +31-17-428-3414
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
internet: www.efficientatwork.nl

KvK-nummer: 50097784.

Najnowsze Ogłoszenia Wyróżnione


reklama a
Linki