SIERAKÓW - Nowa Holandia vakantiepark

Wakacje w Polsce

Nowa Holandia vakantiepark
adres: Nowa Holandia vakantiepark, ul. Poznanska 28, 64-410 Sierakow, Polen / Polska
postadres (korespondencyjny): Nowa Holandia vakantiepark, Postbus 210, 2811DT Reeuwijk, Holandia / Nederland

info[NED]: Voor vakantie op zijn best: kies Polen! Vissen, paardrijden, bos, natuur, meren, zwemmen, alles kan er en heel goedkoop. Ontdek Polen vakantieland. Vaak ook last-minute aanbieding.

Bij Sieraków kunt u perfect vissen in de meer dan honderd meren. Er zijn ook meren met speciaal uitgezette karpers. U kunt er o.a. karper en snoek vangen. De ideale visvakantie.

Nowa Holandia is een gezellig Nederlands familie-vakantiepark gelegen in Sierakow. Sierakow is door de Poolse overheid aangewezen als toeristisch gebied en natuurgebied en biedt derhalve meer dan elders in Polen. Op een complex van vakantieparken met in totaal meer dan honderd vakantiewoningen biedt bungalowpark en mini-camping "Nowa Holandia" u diverse vakantiehuizen (max. 6 personen) en kampeerplekken aan. Op en bij het park zijn vele activiteiten, zoals voor de kinderen een speeltuin, skelters, speelautomatenhal, een zwembad (4,5 m breed, 1 m diep), een overdekt zwembad (bij het sportpark, tegen betaling) , tennisbanen, atletiekbaan, watersportmogelijkheden, paintball, biljart, disco, darten, tafeltennis, fietsenverhuur, volleybal, basketbal, zonnebank, sauna, diverse restaurants, supermarkten en terrasjes. Het park ligt bij twee meren waarin gezwommen en aan andere watersportactiviteiten (zeilen, roeien, surfen, waterfietsen) gedaan kan worden. Tevens zijn er vlakbij diverse meren, bij uitstek geschikt om te vissen. In de buurt is gelegenheid tot paardrijden.

Sierakow is een leuk stadje met vele winkeltjes, een museum en paardenmaneges. In de directe omgeving zijn veel bezienswaardigheden waaronder de stad Poznan. De natuur en het landschap zijn zeer mooi. Het vakantiepark ligt in een zeer groot bos waar nog allerlei wild voorkomt waaronder wilde zwijnen en herten. In de bouwvak worden er allerlei activiteiten georganiseerd zoals barbeque, filmvoorstelling, huttenbouw, paint ball, etc.

Boeken/reserveren. Voor een boeking kunt u ons bellen of mailen. We kijken na of de door u gewenste boekingsperiode vrij is en bevestigen uw boeking per mail en/of per brief.
Indien u interesse heeft in in de koop of bouw van één van de woningen dan kunt u bellen voor een vrijblijvende afspraak of een folder.

info[POL]:

info[ENG]:

tel: tijdens kantooruren kunt u ons telefonisch bereiken op 0182-308 185, buiten kantooruren zijn we bereikbaar op 06-125 09 323 of indien geen gehoor 0048-6-9235-8737.
fax: 
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
internet: www.nowaholandia.nl
hyves: nowaholandia.hyves.nl

Najnowsze Ogłoszenia Wyróżnione


reklama a
Linki