Noord-Holland, Wormer - Intergrade BV

Biura pośrednictwa pracy / Au-Pair

Intergrade B.V.
adres: Veerdijk 40 J, 1531MS Wormer, Noord-Holland, Nederland / Holandia.

info [NED]: Integrade is een jong en dynamisch bedrijf dat personeel levert uit Oost-Europa. En we doen dat op een bijzondere manier.
In Nederland is de vraag naar vakbekwaam personeel groot. Personeel dat nog volop in Oost-Europa te vinden is. Maar hoe kom je aan de juiste krachten? Krachten die gemotiveerd zijn en die hun vak verstaan. Directeur Jan van Dongen van Integrade beschikt - mede door zijn deels Poolse achtergrond - over waardevolle ervaring en uitgebreide netwerken. Unieke kwaliteiten als het gaat om het leveren van Oost-Europese arbeidskrachten. Hierdoor is hij in staat aan de wensen van de Nederlandse bedrijven te voldoen en geschikt personeel te leveren.
De uitzendkrachten van Integrade zijn speciaal voor de Nederlandse ondernemer uitgezocht en worden tijdens de werkperiode, in Nederland, opgeleid. Er vindt een grondige screening plaats, en bij de selectie staan de wensen van de klant voorop. Door de juiste combinatie van mensen en culturen bij elkaar te brengen, zijn we in staat om voor elk bedrijf de juiste krachten te vinden.

info [POL]: Biuro pośrednictwa pracy.

info [ENG]:

tel: +31-75-622-3685 (Pan Roman rozmawia po polsku)
fax: +31-75-622-2146
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
internet: www.intergrade.eu

KvK-nummer: 37135211 - Intergrade B.V., Korenstraat 111, 1446DR Purmerend, Noord-Holland, Nederland / Holandia.

 

Najnowsze Ogłoszenia Wyróżnione


reklama a
Linki