Noord-Brabant, Nuland - Van Stokkom Detachering BV

Biura pośrednictwa pracy / Au-Pair

Van Stokkom Detachering Bv
adres: Kepkensdonk 6, 5391KN Nuland, Noord-Brabant, Nederland / Holandia.

info [NED]:  Van Stokkom Detachering in Nuland is een gediplomeerd detacheringbureau voor de bouw- en metaalsector. Al onze uitzendkrachten zijn voorzien van de juiste papieren en een meer dan uitstekend werkmentaliteit. Daarbij zorgen wij zelf voor dehuisvesting en het vervoer!
Van Stokkom Detachering is gevestigd aan de Kepkensdonk 6 in Nuland. Wij zijn een VCU (veiligheidschecklist uitzend- en detacheringbureaus) gecertificeerd bedrijf. Dat wil zeggen dat wij een betrouwbare partner zijn met oog voor veiligheid en gezondheid.
Ook worden wij voor de inleners- aansprakelijkheid gescreend door de stichting VRO (zie www.vro.net). Wij hebben een groot aantal Poolse werknemers in dienst: CO2-lassers, TIG-lassers, stralers,betontimmerlieden en ander vakmannen. Stuk voor stuk betrouwbare en ervaren krachten met een perfecte werkmentaliteit.
Het grote voordeel van detachering is dat u zich niet hoeft te bekommeren om de administratieve afwikkeling, huisvesting en het vervoer. Deze zorg nemen wij van u over.
VSD heeft weinig verloop onder de uitzendkrachten. Dit zorgt er voor dat u niet steeds een nieuwe kracht hoeft in te werken.

info [POL]:

info [ENG]:

tel: Aneta +31-73-532-0168
fax: +31-73-532-0630
e-mail:
internet: www.VanStokkomDetachering.nl

KvK-nummer:

Najnowsze Ogłoszenia Wyróżnione


reklama a
Linki