NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Lycamobile - obsługa klienta w języku polskim?
Autor Wiadomość
nelli 
Poczatkujacy

Dołączyła: 19 Maj 2011
Posty: 14
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 4:08 pm   Lycamobile - obsługa klienta w języku polskim?

Witam!
Czy ktoś wie jak się połączyć z polskim konsultantem? Niby jest na ich stronie informacja że w kilku językach jest tam obsługa.
I jeszcze jedno pytanie (po to do nich dzwonię) - kupiłam starter, zarejestrowałam i mieli dołożyć 7,5E. Problem w tym że nie dostałam żadnego potwierdzenia na maila że ta rejestracja została ukończona, i teraz kiedy próbuje się zalogować to żądają hasła. Tylko jakiego? Żadnego nie ustalałam.
 
 
Reklama Reklama
Gochna H 
MODERATOR


Pomogła: 196 razy
Dołączyła: 24 Gru 2006
Posty: 7366
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 5:22 pm   

nelli


a na ich stronie nic nie pisze,, przeciez jest po polsku > http://www.lycamobile.nl/index.aspx?lang=po
 
 
nelli 
Poczatkujacy

Dołączyła: 19 Maj 2011
Posty: 14
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 6:00 pm   

Gochna H napisał/a:
nelli


a na ich stronie nic nie pisze,, przeciez jest po polsku > http://www.lycamobile.nl
/index.aspx?lang=po


Niby jest po polsku, jest też zakładka to zmiany języka ale dotyczy to przychodzących komunikatów, poczty głosowej itp. Nic o tym jak się połaczyć z polski konsultantem nie ma.
 
 
m4rcin 
MODERATOR

Pomógł: 68 razy
Dołączył: 02 Cze 2008
Posty: 4141
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 6:51 pm   

a wogole jest polski konsultant?
_________________
Nie jestem zupa pomidorowa, zeby mnie wszyscy lubili ;)

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem

"I kto wie... może kiedyś znajdziemy zastosowania dla komputera
z taktowanym zegarem 50 MHz procesorem centralnym?
Bill Machrone, 1991-09-24
 
 
Lupus28 
Poczatkujacy

Dołączył: 29 Cze 2009
Posty: 29
Wysłany: Nie Cze 26, 2011 8:27 am   

Lyca jest do kitu, prponuje Lebare, dla Polakow najlepsza chyba ost byla promocja 1ct/min na stacjonarne do PL, a tak to zawsze dostajesz doładowanie 100% gratis, czyli dobijasz 10 e dostajesz 20 .. wiec chyba sie oplaca ?
Na lyce slyszalem juz jak ludzie narzekali, ze zasieg slaby, ze smsy nie dochodza i takie tam.. wiec odradzam.. a Lebare mam odkad tu jestem i jeszcze nigdy sie nie zawiodlem zadnych problemow :)


pozdrawiam


nie umieszczaj az tylu ikonek w dwoch zdaniach , zle sie potem czyta taki post
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Cze 26, 2011 11:31 am, w całości zmieniany 3 razy  
 
 
 
Beny.rac 
Mega gaduła

Pomógł: 18 razy
Wiek: 25
Dołączył: 31 Paź 2007
Posty: 1567
Skąd: Flevoland/SRC(PL)
Wysłany: Nie Cze 26, 2011 8:31 am   

Lupus28 napisał/a:
Lyca jest do kitu, prponuje Lebare, dla Polakow najlepsza chyba :) ost byla promocja 1ct/min na stacjonarne do PL, a tak to zawsze dostajesz doładowanie 100% gratis, czyli dobijasz 10 e dostajesz 20 :) .. wiec chyba sie oplaca ?


W lyca tez dostajesz 100% gratis , na stacjonarne 1 ct/min , na tel komórkowe 9ct/min , a sms do Pl za 9 ct więc Lebara niczym chyba nie przebija LYCA ... :029:
_________________
„Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ …
 
 
doronio 
Super gaduła
->OPOLE.ZWM<-


Pomógł: 10 razy
Wiek: 28
Dołączył: 04 Wrz 2007
Posty: 344
Skąd: Amsterdam/Opole
Wysłany: Pon Cze 27, 2011 3:52 am   Re: Lycamobile - obsługa klienta w języku polskim?

nelli napisał/a:
Witam!
Czy ktoś wie jak się połączyć z polskim konsultantem? Niby jest na ich stronie informacja że w kilku językach jest tam obsługa.
I jeszcze jedno pytanie (po to do nich dzwonię) - kupiłam starter, zarejestrowałam i mieli dołożyć 7,5E. Problem w tym że nie dostałam żadnego potwierdzenia na maila że ta rejestracja została ukończona, i teraz kiedy próbuje się zalogować to żądają hasła. Tylko jakiego? Żadnego nie ustalałam.

Wszystko Ci przyjdzie drogą pocztową(nie elektoroniczną)... po holendersku oczywiście.
_________________
Pomóż
http://www.poomoc.pl
 
 
 
Marcin-z 
Poczatkujacy

Dołączył: 13 Cze 2011
Posty: 26
Skąd: Den Haag/Łódź
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 8:34 am   

Beny.rac a zeby takie stawki w Lyca miec to trzeba wysylac jakies sms o to czy to jest w standardzie po wlozeniu karty sim?
 
 
Beny.rac 
Mega gaduła

Pomógł: 18 razy
Wiek: 25
Dołączył: 31 Paź 2007
Posty: 1567
Skąd: Flevoland/SRC(PL)
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 10:14 am   

Marcin-z napisał/a:
Beny.rac a zeby takie stawki w Lyca miec to trzeba wysylac jakies sms o to czy to jest w standardzie po wlozeniu karty sim?


Właśnie spr i wyszło że sms do pl kosztuje 12 centów a nie 9 ... :072:

Więc musze poczytać bo może i trzeba coś aktywować ... :043:
_________________
„Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ …
 
 
Reklama
Grusia 
Poczatkujacy


Wiek: 32
Dołączyła: 05 Maj 2010
Posty: 24
Skąd: BDG,Rotterdam
Wysłany: Pią Lip 08, 2011 11:48 am   

Cytat:


Właśnie spr i wyszło że sms do pl kosztuje 12 centów a nie 9 ... :072:

Więc musze poczytać bo może i trzeba coś aktywować ... :043:


Ale dobrze Ci wyszlo , że 12 centow bo na stronie jest tak podane. Sprawdz ten link ktory podala Gochna H :)
 
 
Marcin-z 
Poczatkujacy

Dołączył: 13 Cze 2011
Posty: 26
Skąd: Den Haag/Łódź
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 10:37 am   

Witam,
czy ktos sie orientuje jak moge włączyc w Lycamobie zebym miał połączenia za 1 centa do Polski?Teraz dzwoniłem i pobiera o wiele wiecej niz 1 cent?
 
 
zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze


Pomógł: 90 razy
Wiek: 100
Dołączył: 21 Lut 2008
Posty: 2240
Skąd: z Nienacka k/Ams
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 10:46 am   

a ile ci pobiera? bo oplata jest faktycznie 1ct/min, ale dodatkowo placisz 19ct za polaczenie.
_________________
"Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln

http://bynajmniej.net
 
 
 
Marcin-z 
Poczatkujacy

Dołączył: 13 Cze 2011
Posty: 26
Skąd: Den Haag/Łódź
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 11:45 am   

No pobrało mi rzeczywiscie 20 centów.Wiec moze jest tak jak piszesz.Czy mam rozumiec ze to 19 centów to jest oplata za połaczenie i pierwsza minuta kosztuje 20 centów a nastepne minuty juz liczone sa po 1 cent /min?
 
 
Reklama Reklama
zaq 
Mega gaduła
miszcz nad miszcze


Pomógł: 90 razy
Wiek: 100
Dołączył: 21 Lut 2008
Posty: 2240
Skąd: z Nienacka k/Ams
Wysłany: Pią Lip 15, 2011 12:15 pm   

Marcin-z napisał/a:
(...) Czy mam rozumiec ze to 19 centów to jest oplata za połaczenie i pierwsza minuta kosztuje 20 centów a nastepne minuty juz liczone sa po 1 cent /min?

tak to mozesz traktowac :) za rozmowe zaplacisz 19ct + 1ct * dlugosc rozmowy w minutach
_________________
"Problem z cytatami w internecie jest taki, ze ludzie natychmiast wierza w ich prawdziwosc." - Abraham Lincoln

http://bynajmniej.net
Ostatnio zmieniony przez zaq Pią Lip 15, 2011 12:15 pm, w całości zmieniany 1 raz  
 
 
 
KingPin 
Poczatkujacy

Dołączył: 07 Mar 2011
Posty: 10
Wysłany: Wto Lip 19, 2011 9:38 pm   

Tez zarejestrowealem sie na ich stronie po 7,5e i do tej pory nic nie dostalem a robilem to gdzies w listopadzie, 7e to grosze wiec olalem...
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group