NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Internet mobilny bez limitu na terenie Holandii?
Autor Wiadomość
Emek33
Poczatkujacy

Dołączył: 03 Lut 2017
Posty: 13
Wysłany: Pon Lip 10, 2017 2:17 pm   Internet mobilny bez limitu na terenie Holandii?

Witam , mieszkam obecnie w ośrodku rekreacyjnym gdzie internet jest z góry opłacony i nie ma możliwości instalacji własnego. Sieć tutaj działa około 3-4godzin w ciągu 24h i zawsze są z nią problemy. Dorabiam sobie pracując w sieci dlatego stałe łącze jest dla mnie ważne , czy istnieje w Holandii internet mobilny bez limitu danych , który byłby dość przyzwoity? Jak pisałem nie mam możliwości instalacji własnego router-a więc jest to dla mnie jedyna opcja.
 
 
wigru 
Gaduła nad gadułami :-)


Pomógł: 11 razy
Wiek: 40
Dołączył: 16 Maj 2010
Posty: 455
Skąd: 's-Hertogenbosch
Wysłany: Pon Lip 10, 2017 2:25 pm   

Unlimited w Tele2. Limit 5GB/dzień. 25€/miesięcznie.
 
 
 
Emek33
Poczatkujacy

Dołączył: 03 Lut 2017
Posty: 13
Wysłany: Pon Lip 10, 2017 5:13 pm   

A jak z prędkością takiej sieci?
 
 
LeGolasik 
Gaduła nad gadułami :-)

Pomógł: 13 razy
Wiek: 30
Dołączył: 31 Mar 2009
Posty: 643
Wysłany: Pon Lip 10, 2017 6:17 pm   

Jak jesteś w zasięgu to 4G.
_________________
Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę

Kurt Cobain
 
 
DawidInowroclaw
Poczatkujacy

Dołączył: 09 Cze 2017
Posty: 5
Wysłany: Wto Sie 15, 2017 1:38 am   

wigru napisał/a:
Unlimited w Tele2. Limit 5GB/dzień. 25€/miesięcznie.


Mieszkam w Putten 3881PZ, jak mogę zostać posiadaczem takiej karty z tele2? Gdzie musze pojechać. Czy zamawia sie na stronie, prosze o pomoc
 
 
wigru 
Gaduła nad gadułami :-)


Pomógł: 11 razy
Wiek: 40
Dołączył: 16 Maj 2010
Posty: 455
Skąd: 's-Hertogenbosch
Wysłany: Wto Sie 15, 2017 9:16 am   

https://www.tele2.nl/mobiel/sim-only/
 
 
 
lykos4 
Poczatkujacy

Wiek: 29
Dołączył: 10 Sty 2020
Posty: 1
Skąd: Rzeszów
Wysłany: Pią Sty 10, 2020 10:20 pm   Problem z włączeniem sieci TELE2

wigru napisał/a:
https://www.tele2.nl/mobiel/sim-only/


Czy ktoś aktywował ten internet na przykład przez sticka D-Link DWM 222? Może ktoś wie jak rozwiazać problem połaczenia przez WIN10? Aplikacja zainstalowana i uruchomiona do przenośnego sticka prawidłowo, karta aktywna, nie można właczyć z poziomu WINDY10, jest w połaczeniach sieciowych ale nie idzie włączyć.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group